Saturday, May 27, 2006

Jonas o Henke på Äventyr :-)


P1010055
Originally uploaded by Jonas Bolin.
På bilden ser ni Henrik tillsammans med en Opel Sheepdog från 1968. En av australiens vanligaste bilar. Den stod i Fremantle och väntade på att bli rastad.

Igår var vi ute å festade i Perth, en spännande upplevelse. Vi blev visade runt i stadens nattvimmel av Venn, a.k.a. Kouvera, en indo-arisk italiano-grek som hade bott i Kanada, Nepal, Grekland, Indien och Italien innan han flyttade till Ozzie. Han jobbade som property developer i Perth vilket innebär att man tänker mycket. På frågan vad han gjorde under veckorna blev svaret:
- Nothin' really. Just doin' a lot of thinkin'. It's important to think you know.
Dock var det väldigt lukrativt, enligt Venn kunde man tjäna feta ca$h på kort tid.
Han visade oss runt i Perth's nattliv som var mycket omfattande, något som man inte tror om man går runt där på dagarna. Till skillnad från i Sverige där nattklubbarna ofta ligger på stadens finaste adresser låg dessa koncentrerade till Northbridge, ett område strax utanför the CBD - central business district - på dagarna oftast kännt som Asiaternas/Backpackernas tillhåll. Väl framme vid klubben "Felix" blev det riktig disco feeling. Venn och Jonas steg upp som kungar på dansgolvet och stekte upp samtliga närvarande - medan Henrik mer verkade lite trött :-)

Dagen efter inspekterade vi King's Park, en brittisk park som Queen Victoria lät uppföra som ligger deliciöst placerad med utsikt över hela Perth's CBD. En magnifik panoramabild finns i bildarkivet från detta tillfälle.

Live Healthy, Have a Beer!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home